skip to Main Content
Cremet Pastaret Med Tigerrejer

Denne dejlige ret er til dig som elsker det italienske – en pastaret med cremet flødesovs med et snært at chili. Denne ret har også lidt basilikum pesto, som giver den en dejlig smag. Læs med nedenfor, hvis du ønsker at lave en dejlig cremet pastaret med store tigerrejer, chili, hvidløg, pesto og babyspinat blade.

Tilberedningstid: 15 minutter

Antal personer: 1

Ingredienser:

100-150 gram tagliatelle, fettucini eller anden pastabånd

5-6 store tigerrejer (helst friske)

1,5 dl piskefløde eller madlavningsfløde

1 spsk frisk basilikumpesto

5 angelle tomater

1 håndfuld friske og skyllet spinatblade

1 fed hvidløg

½ løg

50 gram revet parmesanost

Frisk chili efter behov

Friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde:

Sæt vand i kog og tilsæt en smule salt. Gå derefter i gang med den anden del af retten. Tilsæt pasta i det kogende vand og tilbered efter anvisninger på emballage, når vandet er varmet op.

Start derefter med at hakke hvidløg og almindelig løg ud i små stykker. Hak nu den mængde chili, som du finder passende. Steg dette i en wokgryde/alm. gryde med olivenolie. Tilsæt derefter de pillede tigerrejer og steg til de har skiftet farve (fra grå til lyserød). Halver dine tomater og smid ned i gryden.

Tilsæt nu din piskefløde og lad den koge op. Tilsæt herefter halvdelen af din revne parmesanost og al den friske pesto. Vend nu din al dente pasta op i fløden og rør rundt. Tilsæt herefter spinatblade og gør klar til servering.

Pynt ret med friskkværnet peber og den resterende del af parmesanosten.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *