skip to Main Content
Fang Din Egen Fisk!

Det kan være noget helt unik over at fange sin egen fisk og tilberede den. I dag finder der et utal af forskellige steder, hvor man kan fange sin egen fisk. Vil du gerne vil prøve at fange din egen fisk og derefter spise den, så kan du læse med her, hvor vi guider dig til at finde din indre lystfisker frem.

Fang din egen fisk går i bund og grund ud på at du kan tage ud med fiskestang, enten på havet eller i en put-and-take sø, og fange fisk til middagen.

Det skal du bruge:

At fiske i havn er en simpel adfære at komme i gang med. Og fiskegrejet er heller ikke så slemt. Dette skal du bruge:

  • en kyststang på 8-9 fod
  • Et spinnehjul med en line
  • 1 fladfiskeforfang
  • 1 makrelforfang
  • 1 par blink  i forskellige størrelser

Ovenstående kan realtisk tilkøbes for 500-600-700 kroner, hvor stand og spinnehjul klart er det der trækker opad. Men det tjener sig hurtigt hjem, med det du spare på at fange dine egne fisk – hvis du ellers har succes med det.

Du skal have et par blink, et par stykker til torsk og et til hornfisk og makrel. Torskeblink er simple, tunge blink på 30-40gram. Hornfiske blink er tynde og lange på 20-30gram. De koster ca. 30-40 kr. pr. styk, men du kan få flere på tilbud billigere.

Hvis du vil fange fladfisk skal du bruge et fladfiskeforfang og hvis du vil fange makrel skal du bruge et makrelforfang. De koster ca. 20 kr. stykket og holde længe.

Så meget kan du spare

Det er forskellige hvor meget du kan spare. Det afhænger i høj grad af de du spiser. Og selvfølgelig hvor meget du fanger. Fisker man i havnebassin, er det ikke unormalt af fange 2-3 flade fisk, eller flere, hver gang. Indimellem kan du ligeledes fange en stor torsk – så kan du lave dampet torsk med søde kartofler. Eller du kan fange et par makreller, et par hornfisker eller måske en ørred.

Det er ikke urimeligt at du kan spare et par 100 kroner hver måned. Fisk er jo rigtig dyrt i dag, så hvis du spiser det meget, så kan du potentielt spare store summer, hvis du fanger dem alle selv.

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *