jensensfisk.dk

Monday, 17 June 2024

Feminine paraplyer som ”accessoires”.

Feminine paraplyer som ”accessoires”.

Den feminine kvinde med stort K er elegant, begavet, venlig, og hun er kendetegnet ved gode manerer. Hun er yndig. Tidens kvinde forstår at klæde sig passende på selv på en våd og regnfuld dag. Den rigtige gentleman vil påskønne og tilbede den feminine ubændige natur. Det ser man især i disse tider, hvor flere kvinders dårlige opførsel, efterladende beklædning og manglende manerer ses i det offentlige rum. Vil du være på forkant med ”spillet” mellem kvinde og mand, og vil du virke helt anderledes på mænd, er det ikke lige meget, hvad du vælger at bære på en regnvejrsdag. Vi lancerer fra Paraplybutik en serie af gennemsigtig paraply, der balancerer med vejrgudernes hærgen og giver dit tøj og de øvrige ’accessoires’ et kvindeligt touch. Når det ruskregner, er det ikke synonymt med, at du absolut skal lade hånt om dine bevidste modevalg og dække dig til.

Fugle i haven

Når du anlægger din have fuglevenligt, er det faktisk en hjælp til selvhjælp. Vore bevingede venner er til stor nytte i haven. Deres daglige indtag af skadelige insekter og smådyr er med til at holde dette uvæsen i skak. Vidste du f.eks., at en musvitfamilie har så travlt med at mætte de glubske fugleunger, at de i yngletiden indfanger omkring 5.000 insekter og andre smådyr. Stære i haven tager sig af stankelben og gåsebiller, der ellers kan ødelægge græsplænen. Vil du have fugle i haven – de er så hyggelige når de synger om aftenen – skal du gøre din have fuglevenlig, for ikke mindst de små fugle har glæde af dette. Den velindrettede fuglehave kan sagtens have dobbelt så mange fugle boende pr. kvadratkilometer, end de danske skove kan. Derfor er fuglebade, fuglehuse, fodersteder og indretninger, der sikrer fuglene og deres reder mod fjender vigtige. Hvorfor ikke lade dette gå op i en højere enhed med smukke naturmaterialer som granit.  

Hvorfor er der mange fup butikker på nedlagte domæner?

Falske hjemmesider med dansk internetadresse har længe været et stigende problem, fordi mennesker, der handler på nettet, lader sig narre. Det der ofte snyder, er at det drejer sig om hjemmesider, der slutter med ”.dk”, og som helt lovligt kan købes af f.eks. kinesiske kriminelle oplyser e-mærket. E-mærket samler dine anmeldelser af den slags hjemmesider, og sender det videre til politiet, der allerede har lukket over 100 af siderne. Vi du være med til at spotte disse svindlere, skal du lægge mærke til en række ting:

– Angives prisen i besynderlige tal.

– Se hjemmesiden ud som en ”standard”-butik? Sælges der ofte kopivarer som sko eller solbriller.

– Er sproget kejtet med klare grammatiske fejl?

– Kan du opspore certificeringer og normal information om firmaet på hjemmesiden?

– Er der tale om mærkevarer, der sælges for billigt, er det sikkert kopivarer?

– Kan du pludselig ikke alligevel bruge de betalingsmuligheder, der først blev reklameret med? Lad være med at give kreditkortoplysninger

– Tjek hjemmesiden grundigt. Bindestreg i navnet på en officiel hjemmeside antyder f.eks. at du faktisk er inde på en kopi?

Share your comment :