jensensfisk.dk

Monday, 17 June 2024

Så nemt får du mere gnist i forholdet igen

Så nemt får du mere gnist i forholdet igen

Nogen gange har forholdet med at gå fra flammer til gløder. Det er så her du skal huske at puste lidt frisk liv i det!

Forholdet er stort set alt tid super hot i starten. Det er specielt gældende for de første 3-6 måneder. Her svæver man alt i alt på en lyserød sky. Hverdagen har det dog med at gøre sit indtog. Det betyder at man glemmer at bruge den samme mængde tid på forholdet. Her snakker vi om at gøre nok ud af sig selv. Huske at gøre sig lækker og være mere opmærksom på den anden. Det er alt fra de små ting, til at overraske ham i døren kun iklædt frækt lingeri.

Forholdet kan hvis man ikke plejer det, godt blive et helved at være i. Hvis man ikke har lyst til at tilbringe tid sammen, men ikke kan tage sig sammen til at stoppe. Så ender hun med at sidde på sofaen og strikke sokker mans han bruger tiden på sine alufælge i garagen. Det er en træls måde at leve på. Så derfor gælder det om at holde liv i forholdet, så det ikke ender trist.

Det kan være sjovt at holde liv i forholdet, man skal bare komme igang!

Det at holde gang i forholdet, er ikke kun hårdt arbejde. Det er nemlig sjovt at sørge for at det forbliver hot. Hvis man er sammen med en man er vild og bliver ved med at være vild med. Ja så betyder det også at sex ganske enkelt forbliver sjov. Det kan være man holder det spændende med lingeri såvel som sexlegetøj. Uanset hvad, så kan et sundt sexliv føre til at man bare er mere glad. Tænker man lidt mere over det, så er det faktisk sund medicin at holde liv i sit forhold. 

 

Share your comment :