jensensfisk.dk

Monday, 17 June 2024

SEO er en vigtig del af din online marketing strategi

SEO er en vigtig del af din online marketing strategi

Når du skal i gang med at lave en online marketing strategi, er det vigtigt, at SEO er en lige så stor del af dit arbejde som alt det andet, du har sat på programmet.

Find din nye termokedeldragt her.

Kan jeg selv lave min SEO?

Ja, du kan sagtens selv lave din SEO, hvis du har lyst til at kaste dig ud i det. Det er klart, at det er nemmere for dig at lave SEO, hvis du har erfaring med at arbejde med det fra tidligere, men selvom du ikke har det, kan du med den rette gå-på mod nemt lære at arbejde med SEO. Det er klart, at der er en masse nye ting, du skal lære om, men det er ikke umuligt at kaste dig ud i det på egen hånd.

Kan jeg få andre til at lave SEO for mig?

Vil du gerne have bedre og hurtigere resultater, og har du penge til det, kan det også være en mulighed for dig at finde andre til at lave SEO for dig. Der er fx mange webbureauer og freelancere, der gør sig i at arbejde med SEO, så der er gode muligheder for at finde nogen til at hjælpe dig med det. Det kan dog være en god idé at tage en indledende dialog med dem først, så du er sikker på, at det er det helt rette valg for dig.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater af mit arbejde?

Det uheldige ved SEO er, at det kan tage lang tid for dig at se de helt store resultater. Det er ikke ligesom med en annonce, som du sætter op, og så kan det give kunder fem minutter efter. SEO er uden tvivl et spil om resultater på den lange bane, og selvom der også kan ske noget på kort sigt, er det et område, hvor du skal have de langsigtede briller på, da du ellers kommer til at køre træt i det, fordi der ikke sker noget her og nu. Men med den rette indsats kan dit arbejde i dag give dig 10 eller 100x gange det tilbage på den lange bane.

Share your comment :